Over ons

Aanleiding

Het Gezinshuis is in 2014 opgericht om meer persoonlijke en directe zorg te kunnen bieden aan mensen met een beperking. De rust, huiselijke sfeer en kleinschaligheid dragen eraan bij dat een prikkelarme omgeving ontstaat. Hierdoor is er ruimte om ontspannen te leven en werken. Onze begeleiding trekt de hele dag intensief met de bewoners op. Van onze bewoners horen we dat zij dit als erg prettig ervaren. Wij zien dat terug in positief gedrag.

Wij beschikken over een zorgwoningen in Harderwijk en Ermelo. Deze huizen staan middenin een woonwijk en hier wonen maximaal 4 tot 5 bewoners. Hierdoor proberen wij een zo normaal mogelijke gezinsleven na te streven.
Wij willen een zo normaal mogelijk en beschermd leven bieden aan al onze bewoners. Met alle aspecten die bij een gezin komen kijken. We houden rekening met de beperking van onze bewoners, maar proberen daarnaast zoveel mogelijk iedereen tot zijn recht te laten komen door het organiseren van activiteiten.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen interesses, sterktes en beperkingen. Je bent vaak goed in wat je leuk vindt om te doen. Daarom zorgen we voor dag invulling die aansluit op de behoefte van de individuele bewoners. Er is keuze uit een breed aanbod van dagbesteding. Bijvoorbeeld dierverzorging en meewerken in de Kringloopwinkel.
ContactBanner

We hebben weer plek!

Heb jij interesse in een woonplek binnen Het Gezinshuis-Veluwe, wil je weten welke mogelijkheden wij bieden voor jou of op welke manier wij jou kunnen ondersteunen in jouw leven?

Neem dan contact op met Reina van Loo via 06 196 08 382