Bij wie kan ik terecht als ik niet tevreden ben?

1. Ga altijd eerst in gesprek met je begeleider of de locatiemanager.

2. Kom je er samen niet uit? Bespreek je klacht of gevoel dan eens met de clientvertouwenspersoon. 

3. Kom je er echt samen niet uit dan kan je een officiele klacht indienen bij de klachtenbehandeling van de klachtencommissie voor clienten. Klik hier om de klacht in te dienen bij Klachtenportaal.

Als zorgverlener zijn wij volgens de Wet Kwaliteit, klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) per 1 januari 2017 aangesloten bij een erkende geschilleninstantie. In ons geval is dat Klachtenportaal Zorg. Uitgebreide informatie kunt u terug vinden op www.klachtenportaalzorg.nl. 

Clientvertrouwenspersoon

Marijke Mulder is de cliëntenvertrouwenspersoon van Gezinshuis Veluwe. Heb jij je klacht of gevoel besproken met je begeleider of locatiemanager, maar helpt dat niet. Bespreek je klacht of gevoel dan eens met de clientvertouwenspersoon. 

Download hieronder de flyer van onze cliëntenvertrouwenspersoon.

Formulier

Wil jij je klacht liever via een formulier met ons delen? Vul dan dit klachtenformulier in en de locatiemanager neemt het zo snel mogelijk in behandeling.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

  Komen we er samen niet uit?

  Hebben de gesprekken niet genoeg opgeleverd of wil je deze stappen overslaan? Dan kan je een officiële klacht indienen bij Klachtenportaal Zorg. Een klachtenfunctionaris zal naar aanleiding van de klacht contact met je opnemen. Klachtenportaal werkt volledig onafhankelijk en zal binnen 6 weken met hoor en wederhoor een bindende uitspraak doen over de klacht. Hier zijn voor ouders en bewoners geen kosten aan verbonden.

  Klik hier om de klacht in te dienen bij Klachtenportaal. 

  Heb je een idee?

  Wij willen onze zorg en dienstverlening graag nog beter afstemmen op de wensen en behoeften van onze clienten. Heb jij daarom ideeen of suggesties? Twijfel dan niet om dit met ons te delen. Stuur een mail naar info@gezinshuis-veluwe.nl. 

  We hebben weer plek!

  Heb jij interesse in een woonplek binnen Het Gezinshuis-Veluwe, wil je weten welke mogelijkheden wij bieden voor jou of op welke manier wij jou kunnen ondersteunen in jouw leven?

  Neem dan contact op met Reina van Loo via 06 196 08 382