Kringloop Nieuw Geluk

Onderdeel van Het Gezinshuis is kringloopwinkel Nieuw Geluk in Ermelo. Hier hebben een aantal mensen een dag-invulling middenin de maatschappij. In deze kringloopwinkel is altijd een vaste begeleider aanwezig. Zij zorgen voor de structuur en de coördinatie van de kringloop.

Bij Kringloop Nieuw Geluk is een hechte groep van gemiddeld 6 cliënten aan het werk. Dankzij de kringloop leveren onze cliënten een actieve bijdrage aan de maatschappij. Iedere cliënt doet het werk waar hij of zij goed in is en wat hij of zij leuk vindt. De cliënten staan klanten te woord, beheren de kassa, helpen bij het leeghalen van een woning, het uitzoeken van spullen voor de verkoop en het inrichten van de winkel. Met de hulp van een creatieve medewerker maken onze cliënten ook zelf vogeltaarten, bloemstukken of andere decoraties.
In de kringloop worden leuke tweedehands spullen, maar ook zelfgemaakte spullen verkocht. In Kringloop Nieuw Geluk verkopen we onder andere boeken, kleding, servies, potten, vazen, speelgoed, spelletjes en games, maar ook kleine meubels zoals tafeltjes, stoeltjes en lampen. Onze cliënten herstellen meubels die kapot zijn, stofferen stoelen en maken leuke bloemstukken.

De opbrengst van de kringloop gaat naar verschillende goede doelen, onder andere Stichting Mensen in Nood. Met deze stichting werken wij veel samen, wij ruilen spullen met de stichting. Op deze manier hebben beide partijen spullen, waarmee zij anderen het best kunnen helpen. Een deel van de opbrengst gaat jaarlijks naar de stichting Mensen in Nood.

Kringloop Nieuw Geluk

Stationsstraat 46
3851 NJ Ermelo
T. 06 82 49 28 85

Openingstijden

Ma. 13.00 - 16.00 uur
Di. t/m zat. 9.00 - 16.00

We hebben weer plek!

Heb jij interesse in een woonplek binnen Het Gezinshuis-Veluwe, wil je weten welke mogelijkheden wij bieden voor jou of op welke manier wij jou kunnen ondersteunen in jouw leven?

Neem dan contact op met Reina van Loo via 06 196 08 382